PR

PR voor inclusief leven

We zijn hier niet alleen. Leven op aarde is per definitie communityleven. Een samenspel tussen mensen onderling, de mens en zijn leef/werkomgeving en zijn groene habitat. Onderling zijn we verbonden, beïnvloeden we elkaar en zijn we van elkaar afhankelijk. Uitsluiting, ontkenning of vernietiging van elementen heeft invloed op het welzijn en het floreren van het geheel.
Als PR-agent vertegenwoordig ik initiatieven met een hart voor mens en aarde. Holistisch gedreven organisaties en ondernemingen die de onderlinge verbondenheid erkennen en zich willen inzetten voor het welzijn en de ontwikkeling van het geheel.

Pioniers en wegwijzers

Wie onderneemt met een holistische visie en staat voor includerend leven, is al snel een pionier of wegwijzer. Zulke rollen zijn bepaald geen makkelijke, wel noodzakelijk in het ecosysteem. In het huidige maatschappelijke ecosysteem des te meer.
De pioniers en wegwijzers onder mijn vleugels laten met kleine ontregelende daden en grote bewegingen zien hoe het anders kan. Zij brengen de status quo aan het wankelen met een wijdere blik, frisse werkwijzen en knetterende inspiratie. Ik ben graag onderdeel van hun team.

Boekpromotie en auteurspromotie

Een deel van mijn tijd zet ik in voor uitgevers en auteurs. Ik ondersteun bij het vergroten van zichtbaarheid van boeken en schrijvers, specifiek in de volgende genres: literair werk (essay, een enkele keer een roman of verhalenbundel) en non-fictie op het gebied van natuur, bewustzijnsontwikkeling en gezondheid.
Daarvoor kies ik de weg van zachte krachten. Niet pushen en sjorren maar resonantie optimaliseren. Accepteren dat er zaaitijden en oogsttijden zijn, dat er voor alles een juiste timing is en forceren onnodig tijd en energie kost. Een werkwijze die beter past bij deze tijd.

Uitgevers met wie ik samenwerk(te) zijn onder meer:

Amsterdam Wereld Boekenstad, festival Winternachten (nu Writers Unlimited), Ambo|Anthos, Atlas Contact, Bas Lubberhuizen, De Arbeiderspers, A.W. Bruna uitgevers, Christofoor, Edicola, Gloude Publishing, Hajefa, The House of Books, Karakter Uitgevers, Lev., Luitingh-Sijthoff, Maven Publishing, Nieuw Amsterdam, S2 uitgevers, TerraLannoo, Uitgeverij Akasha, Uitgeverij Brandt, Uitgeverij Elmar, Uitgeverij Mens, Uitgeverij Pluim, Unieboek|Het Spectrum, Uitgeverij Thema, Wereldbibliotheek.