Pioniers en wegwijzers

14 november 2021
pioniersplant - klaproos

Een deel van mijn tijd besteed ik aan het begeleiden van ondernemers en organisaties bij het vergroten van hun zichtbaarheid. Ik noem dat: je professionele resonantie verzorgen.

Dat doe ik al mijn hele werkzame leven maar laatst viel me ineens iets op. Want de afgelopen jaren waren het ’toevallig’ heel wat pioniers en wegwijzers geweest die bij me aanklopten. Mensen die bijdragen aan een bredere kijk op leven, en aan inclusiviteit, met een holistische blik. Die inclusiviteit staat daarbij niet enkel voor het includeren van culturen, leefkeuzes en seksen, maar voor het omarmen van álle aspecten van leven. Deze ondernemers willen nadrukkelijk bijdragen aan het welzijn van het grote geheel. En ze doen dat allemaal op hun eigen, unieke manier. Waanzinnig inspirerend.

De rol van pionier of wegwijzer is bepaald geen makkelijke. Wel een noodzakelijke, nu meer dan ooit. Daar kun je dus wel wat hulp bij gebruiken…
De pioniers en wegwijzers onder mijn vleugels laten met kleine ontregelende daden en grote bewegingen zien hoe het anders kan. Ze leven het voor en brengen de status quo aan het wankelen met een wijdere blik, frisse werkwijzen en knetterende inspiratie.

En laat ik daar nu zelf ook van ‘aan’ gaan:: bijdragen aan meer bewustzijn voor inclusief leven. Met grondzaken als publiciteit, teksten (voor persberichten, socialmediaposts, website, artikelen), redactie en energy clearing.

Want je hoeft het niet alleen te doen.
Het kán wel, maar waarom zou je? In een team is het zoveel leuker samenwerken.

PS de klaproos is één van de eerste plantensoorten die op grond groeit en bloeit waar verder nog weinig andere planten kunnen groeien. Ze doet dat vol overtuiging, en goed zichtbaar. Een wegbereider en pionier pur sang.

Nog geen reacties

Reageer