Our Nature

15 juli 2018
Our Nature

Jaren geleden begon ik hier de rubriek ‘leven naar je natuur’ binnen mijn blog, met artikelen over hoe we als mens meer volgens onze natuur en met de natuur om ons heen kunnen leven. Ik schreef over onze biologische natuur, het lichaam waarmee we dit leven beleven, en over de natuur buiten. Ik schreef ook over onze natuur in essentie (’true nature’), onveranderlijk zijn.
In mijn leven offline nemen deze onderwerpen al veel langer een centrale plaats in. Weliswaar in steeds veranderende vorm. Logisch, alles evolueert voortdurend, ook op het microniveau van een mensenleven.
Vorig jaar werd het tijd om de rubriek een eigen locatie online te geven. Zo ontstond Our Nature.nl, een magazine met drie pijlers:

Just being: onze natuur in essentie (true nature).
Human Being: onze fysieke natuur en ons mens zijn in al haar facetten.
Nature: alles wat de aarde is.

Wat kun je daar zoal lezen? Artikelen over wat we van de natuur kunnen leren, bewustzijn, stilte, meditatie, yoga, energie, gezondheid, seizoenen, het jaarritme, ons lichaam met haar biologische behoeften en haar gedrag.

Alle nieuwe artikelen die ik schrijf over deze onderwerpen post ik voortaan alleen nog daar. De eerder geschreven artikelen kun je hier nog wel blijven lezen. Sommige van de artikelen die ik over deze onderwerpen schrijf voor offline bladen, post ik wel hier (achter de button ‘artikelen’).
Wil je op de hoogte blijven van de posts die op Our Nature verschijnen? Dan is er een mogelijkheid je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Our Nature. Je kunt Our Nature ook op Instagram en Facebook volgen.

Zie ik je daar? Ik hoop het!

>> Ournature.nl

Nog geen reacties

Reageer