Marketing, publiciteit, tekst en webredactie

De Amsterdamse waterleidingduinen

Deze waterpartij ligt in de Amsterdamse waterleidingduinen, een paradijselijk duingebied tussen Zandvoort en Noordwijk. Misschien wel het mooiste natuurgebied van Nederland. De natuur mag daar haar gang gaan en wordt door bosbeheer met beleid verzorgd. Daar komen mooie dingen van!

Damhert Amsterdamse waterleidingduinen

Het gebied van de Amsterdamse waterleidingduinen is de habitat van veel damherten. Ze zien jou eerder dan jij hen!

De natuur zijn gang laten gaan, zo zou je mijn werkwijze in alles kunnen typeren, ook op het gebied van marketing & publiciteit. Dat betekent veel observeren, luisteren en kijken wat al aanwezig is, ook al is het pas een kiem. Daarna de kiem voeding geven zodat wat zichtbaar wil worden, zichtbaar kan worden.

Mijn opdrachtgevers zijn mensen die van waarde willen zijn voor mens, dier en planeet en in contact willen komen met andere mensen die dat ook belangrijk vinden in hun leven.

Je kunt bij mij terecht voor:

Marketing en publiciteit

– Plan en/of uitvoering
– online en offline
– Pingpongsessies (brainstorm meetup)

Tekst en webredactie

– Tekst voor online en offline doeleinden
– Feedbacksessies (waarbij we samen aan een bestaande tekst schaven – bij voorkeur live)


Not Just Any Book

In 2011 richtte ik Not Just Any Book op, een bureau voor boekmarketing en -promotie. Not Just Any Book verzorgt naast marketing en promotie van losse titels of een heel fonds (bij interimopdrachten) ook prereads en Not Just Any Stories – verhalen over boeken en auteurs.