Marketing, publiciteit, tekst en webredactie

De Amsterdamse waterleidingduinen

Deze waterpartij ligt in de Amsterdamse waterleidingduinen, een paradijselijk duingebied tussen Zandvoort en Noordwijk. Misschien wel het mooiste natuurgebied van Nederland. De natuur mag daar haar gang gaan en wordt door bosbeheer met beleid verzorgd. Daar komen mooie dingen van!

Damhert Amsterdamse waterleidingduinen

Het gebied van de Amsterdamse waterleidingduinen is de habitat van veel damherten. Ze zien jou eerder dan jij hen!

De natuur zijn gang laten gaan, zo zou je mijn werkwijze in alles kunnen typeren. Want wij zijn ook natuur, we maken er deel van uit. Marketing & publiciteit zo benaderen, levert een organische manier van werken op. Dat betekent bijvoorbeeld eerst observeren, luisteren en kijken wat al aanwezig is, ook al is het pas een kiem. Daarna kijken op welke manier de kiem rustig voeding gegeven kan worden, zodat wat zichtbaar wil worden, zichtbaar kan worden – zonder te forceren.
Zo’n benadering van marketing & publiciteit is inderdaad atypisch. Het gaat niet over overtuigen en pushen, maar over het faciliteren van een zo groot mogelijke resonantie.

Mijn opdrachtgevers zijn mensen die van waarde willen zijn voor mens, dier en planeet en in contact willen komen met andere mensen die dat ook belangrijk vinden in hun leven.

Je kunt bij mij terecht voor:

Marketing en publiciteit

– Plan en/of uitvoering
– online en offline
– Pingpongsessies (brainstorm meetup, waarbij ik mijn kwaliteiten als luisteraar en vragensteller inzet om helderheid te krijgen over marketing- en PR-gerelateerde vraagstukken.)

Tekst en webredactie

– Tekst voor online en offline doeleinden
– Tekstfeedbacksessies, waarbij we samen aan een bestaande tekst schaven – bij voorkeur live. De ervaring leert dat je dan grote stappen kunt maken.


Not Just Any Book

In 2011 richtte ik Not Just Any Book op, een bureau voor boekmarketing en -promotie. Not Just Any Book verzorgt marketing en promotie van losse titels of een heel fonds (bij interimopdrachten). Daarnaast ook prereads en Not Just Any Stories – verhalen over boeken en auteurs.


Our Nature

Online magazine Our Nature is het platform waarop ik schrijf over de relatie tussen mens en natuur en de menselijke natuur zelf. Hoe kunnen we afgestemd op onszelf en de natuur leven?