Journalistiek, redactie

Achtergrondverhalen, reportages, interviews

Als journalist neem ik graag tijd voor research en voor de mensen die ik spreek. Echt luisteren is wat ik belangrijk vind, in de eerste plaats omdat alleen dan naar boven komt wat naar boven wil en kan komen. De kwaliteit van het luisteren heeft direct invloed op het verloop van een gesprek.
Ik schrijf achtergrondverhalen, reportages en interviews, over boeken & schrijvers, yoga en yogi’s,  bewegingsvormen, bewustzijn, gezondheid en natuur, holistisch leven. Mijn verhalen verschenen bijvoorbeeld in:

Boekmagazine, vakblad Boekblad, Dans Magazine, En Route, Happinez, vakblad Inct, Liefke, Ode, OM Yoga, Onkruid, Psychologie Magazine, Puur!, Schrijven magazine, The Optimist, Women’s Health, Yoga International, Yoga magazine.

Opdrachtgevers media


Magazine Our Nature

Online magazine Our Nature is het platform waarop ik schrijf over de relatie tussen mens en natuur, onze biologische natuur en innerlijke natuur (ware natuur). Hoe kunnen we makkelijker afgestemd op onszelf en de natuur leven?


Tekst & redactie

Organisaties, bedrijven en zzp’ers adviseer ik bij tekst en redactie. Ik lees mee en geef redactionele feedback op al geschreven teksten. Denk aan blogs en artikelen, flyerteksten, webteksten. Ik bevraag, doe suggesties, en we scherpen samen aan om tot een zo groot mogelijke resonantie te komen.
Een tekst ‘from scratch’ schrijven kan ook.