Cathelijne

Portret Cathelijne

Wat we zoeken is dichterbij dan we denken

Alles is er al. Ik geloof dat alles wat we nodig hebben om een vitaal, geïnspireerd en vervullend leven te leiden dichterbij is dan we denken. We hoeven het alleen maar op te merken, en ernaar te handelen.

Stilstaan, tijd maken, aandacht geven, luisteren, oordeelloos waarnemen en compassie – het zijn de zachte krachten die een groot verschil maken in deze tijd. Ze dragen groots bij aan het bewustzijn dat nodig is voor een leven in harmonie voor iedereen. Het zijn ook deze krachten die toegang geven tot moeiteloosheid en flow in wonen, werken, relateren, grootbrengen, organiseren en ondernemen.

In mijn biografie is de focus steeds meer bij het cultiveren van zachte krachten komen liggen. Na scholing en werkervaring in dans, (project)management, marketing, PR, schrijven en journalistiek volgde ik intensieve trainingen op het gebied van non-violent communication en energetisch bewustzijn/ energiewerk.

Onderweg werd het mij steeds duidelijker dat wat we in onze buitenwereld ontmoeten, een direct verband heeft met onze binnenwereld. Zo binnen, zo buiten. We kunnen alleen essentieel bijdragen aan harmonie en afnemende polarisatie in de buitenwereld als we bijdragen aan harmonie in onze binnenwereld.

Ik help bedrijven en organisaties met communicatie, contentcreatie en redactie, schrijf boeken, artikelen en essays en geef consulten space clearing en personal clearing. In essentie gaat dat allemaal over het opbouwen, onderhouden en onder de loep nemen van relaties – de relatie met onszelf, met anderen, met onze woon/werk-omgeving en groene habitat.

 

Het portret is gemaakt door Paige McFall