Boeken

13 december 2018 verscheen mijn nieuwe boek, over diep luisteren.

Als journalist ben ik een beroepsluisteraar, maar ook privé raakte ik gefascineerd door de kracht van luisteren. In dit boek laat ik zeven sporen zien waarlangs ikzelf dieper leerde luisteren, en vertel ik wat me dat zoal bracht.

De eenvoud van aandacht
Wat je zoekt is dichterbij dan je denkt

Moeiteloos creatief zijn, flow ervaren, ook in relaties, gehoord worden, je hartkompas kunnen lezen, gemakkelijk putten uit innerlijke wijsheid, je weg vinden – zomaar wat universele behoeftes die we dagelijks willen vervullen. Door in alle eenvoud verfijnder te luisteren naar onszelf, anderen, onze leefomgeving en de natuur, krijgen we er toegang toe.
Met stilte, volledig aanwezig zijn en niet-weten als vertrekpunt, heeft dieper luisteren een transformerende invloed op alle aspecten van ons leven.

Wat voel en weet je, als je luistert?

GEZIEN IN: Buitenleven, Happinez, Liefke magazine, Libelle, The Optimist, Yoga International, VIVA, Women’s Health, Weekend, Zorg Primair.

>> Lees hier de eerste lezersreacties.

>> En hier kun je de eerste pagina’s bekijken!

224 blz.
17,50 euro
Hardcover (met echte linnen rug, zo mooi)
Geïllustreerd
ISBN papieren boek 978 94 6319 132 6
ebook 978 94 6319 133 3 (zonder illustraties)
Uitgeverij Scriptum


Boek Wat heb jij gedroomd vannachtEerder schreef ik samen met Nicoline Douwes Isema een nuchter boek over dromen: Wat heb jij gedroomd vannacht? (2011, uitgeverij Scriptum). Nicoline is hier de droomcoach en expert op droomgebied, ze kan er heerlijk enthousiast en op een eigentijdse manier over vertellen. Ik hielp haar om haar wijsheid, kennis en ervaring op papier te krijgen. Het boek verscheen in 2011 en is nog te koop bij Nicoline zelf.

184 blz.
19,95 euro (+ verzendkosten)
Hardcover
Geïllustreerd
Uitgeverij Scriptum

Pers over Wat heb jij gedroomd vannacht:

Leer je dromen onthouden en analyseren met de effectieve technieken in dit boek.’ – Psychologie magazine

‘Kijk, daar kunnen we wat mee.’ – Cosmopolitan

‘Allerlei leuke en interessante wetenswaardigheden over slapen, dromen en de werking van de hersenen tijdens de slaap op een rij. (…) De vormgeving van het boek is heel apart en lijkt eerder op een glossy magazine dan een boek.’ – Noordhollands Dagblad

‘(…) het wordt op heldere wijze beschreven in dit boek. Niet alleen leuk lezen, maar ook kijken, want er staan prachtige illustraties in.’ – Flair