Boek

In 2011 publiceerde ik samen met Nicoline Douwes Isema bij Uitgeverij Scriptum een nuchter boek over dromen. Nicoline is hier de droomexpert, ik was co-auteur.
Het is een boek geworden dat leest als een magazine (maar wel in mooie hardcover), met hoofdstukken die losstaand te lezen zijn. We gaan niet alleen in op de theoretische kant van je nachtelijke brein (hoe werkt het ongeveer precies – voor zover wetenschappelijke inzichten reiken), maar geven ook een praktische methode voor het op een moderne manier onderzoeken van je dromen (zonder droomwoordenboek dus!).

Het boek is uitgedost met een heleboel fantastische illustraties van een bonte stoet illustratoren en kunstenaars. Er hoort ook een uitgebreide website bij het boek, tevens de enige plek waar het boek nog te koop is.

Wat heb jij gedroomd vannacht?
De kracht van denken in je slaap

Boek Wat heb jij gedroomd vannachtSlapen en toch productief zijn? Dat wil je brein ook. Het is er neurologisch op ingericht met hoge snelheid na te denken terwijl jij slaapt. Associatief, buiten de box en zonder belemmeringen. Tijdens dat slaapdenken verwerk je informatie, ben je creatief, verwerf je inzichten, vooruitzichten, genereer je ideeën en oefen je vaardigheden. Dat nachtelijk denken zomaar weggooien is zonde! Transporteer je slaapgedachten naar de dag en doe er iets mee. Hoe? Dat onthullen we in dit boek.

  • Een nieuwe visie op dromen en wat je ermee kunt.
  • Inclusief de interessantste wetenschappelijke conclusies uit recente droomonderzoeken van over de hele wereld.

Voor geliefden, vrienden, ouders, leerkrachten en docenten, coaches, managers, werknemers, creatieven. Voor iedereen die wil weten hoe zijn nachtelijk brein werkt en denkt: dromen, wat kan ik daar nou mee?

Inkijken? Klik hier voor een fragment.

€ 19,95, excl. verzendkosten
184 blz
ISBN 978 90 5594 787 4